• Gratis verzending vanaf 25 Euro*
  • Gratis retour
  • Snelle levering
  • Beoordeeld met een 9.2

Alle jongenskleding

Speciaal voor jongens hebben we een selectie gemaakt met de tofste, comfortabele en oersterke merken. Zo shop je voor jongens een stoere jeans, gave sweater, mooie blouses en leuke t-shirts met prints van bekende jongensmerken zoals Petrol Industries, Cars jeans en Jack & Jones. Probeer deze merken, speciaal geselecteerd voor jongens van alle leeftijden, eens te combineren voor de perfecte outfit! Kom langs in één van onze winkels of bestel je artikelen gemakkelijk via onze webshop, wij pakken het met alle liefde voor je in.
...
Menu sluiten
Filters
Actieve filters
305

Alles over jongenskleding 

Zoek je een webshop die alles heeft? En ben jij op zoek naar een stijlvolle collectie van jongenskleding? Neem dan een kijkje op onze website en laat je inspireren. Wil je de leuke collectie van dichtbij bekijken? Dat kan natuurlijk ook, bezoek dan één van onze filialen. Weet je niet waar? Onze filialen zijn op de website te vinden. 

Allerlei kindermerken 
Ben je op zoek naar leuke en betaalbare jongenskleding? Bij Jeans Inn hebben wij een ruim aanbod van merken zoals Malelions, Cars Jeans en Petrol Industries. Wij hebben verschillende soorten jassen van merken zoals LTB en Cars Jeans. Van spijkerjas tot een softshell jasje je noemt het maar en wij hebben het. Ook dit seizoen hebben we weer veel hoodies en sweaters in onze collectie, merken zoals Ballin Amsterdam en Jack & Jones zijn goed te combineren met een jeans van bijvoorbeeld LTB. 

Trends voor jongens
Ons inkoopteam probeert ieder seizoen de leukste en stijlvolste kleding voor jongens in te kopen en volgt hiermee de laatste trends. Op deze manier kunnen wij altijd de meest trendy items voor jouw kleintje aanbieden. Bekijk ook onze pagina 'Shop the look' om die leuke outfit te creëren of een compleet nieuwe look! Alles kan bij Jeans Inn. 

Onze kledingmaten bij jongens beginnen bij maat 116 en gaan tot en met maat 176. Tot slot, bij Jeansinn.nl vind je allerlei jongens kleding van a tot z. Kom oriënteren op onze webshop en bestel dat leuke item, snelle bezorging en gratis retourneren.