• Gratis verzending vanaf 25 Euro*
  • Gratis retour
  • Snelle levering
  • Beoordeeld met een 9.2
T-shirt & Tops
De start van elke outfit, een goed t-shirt of een leuke top! Of je nu op zoek bent naar een vrolijk zomers shirt of een mooie blouse met lange mouwen, wij hebben het allemaal. Het leuke aan t-shirts en top is dat je er nooit genoeg van kan hebben en dat je ze eindeloos kunt combineren. Draag je het met een jasje of een mooie blouse onder een leuke trui? Stijl het hoe jij het leuk vind! Wij verkopen t-shirts & tops van verschillende merken, neem snel een kijkje op de site! 
...
Menu sluiten
Filters
Actieve filters
89

Alles over T-shirts & Tops


De start van elke outfit, een goed t-shirt of een leuke top! Of je nu op zoek bent naar een vrolijk zomers shirt of een mooie blouse met lange mouwen, wij hebben het allemaal. Het leuke aan t-shirts en top is dat je er nooit genoeg van kan hebben en dat je ze eindeloos kunt combineren. Draag je het met een jasje of een mooie blouse onder een leuke trui? Stijl het hoe jij het leuk vind! 

T-shirts 
Een T-shirt is een onmisbaar item in de kledingkast van je dochter. Je kan er niet genoeg van hebben. We hebben verschillende prints en kleurtjes in ons assortiment. Doordat ons aanbod zo groot is, is er altijd wel iets te combineren. T-shirts T-shirts kunnen het gehele jaar door gedragen worden. Een t-shirt is net als een top een echt basisitem. Je kan het onder een jasje dragen maar ook lekker losjes op een stoere jeans. Het combineren is eindeloos! Voor leuke prints moet je bij Kids Only zijn! 

Tops 
En top is vaak net is specialer dan een t-shirt, maar net zo onmisbaar in je kast. Een top heeft vaak een leuk mouwtje of een leuk kraagje. Een glitter of een schattig ruffeltje! Wij hebben voornamelijk tops van het merk Kids Only, die tops bestaan uit hippe prints en basis kleurtjes. Neem snel een kijkje op onze site en vind de leukste items!