• Gratis verzending vanaf 25 Euro*
  • Gratis retour
  • Snelle levering
  • Beoordeeld met een 9.2
Sweaters & Hoodies
Ben je op zoek naar een comfortabel maar stijlvol kledingstuk? Dan is een sweater of hoodie de perfecte keuze. De items zijn makkelijk te combineren en niet meer weg te denken uit de huidige mode.
...
Menu sluiten
Filters
Actieve filters

Alles over sweaters & hoodies

Stoer, casual, sportief maar vooral comfortabel zijn begrippen die horen bij een sweater of hoodie. Een hoodie heeft een capuchon en vaak een buidelzak waardoor een hoodie net dat tikkeltje meer casual is dan een sweater. Bij Jeans Inn vind je moeiteloos de hoodie of sweater die bij jouw stijl en persoonlijkheid past. In ons ruime aanbod vind je deze items in verschillende kleuren, met verschillende printjes en in verschillende pasvormen. Neem een kijkje op onze site en shop sweaters en hoodies van merken zoals Superdry, Ballin of Gabbiano.

Comfortabel maar zeker niet minder stijlvol
Je kan een sweater of hoodie makkelijk stylen naar je eigen smaak. Creëer een casual maar toch geklede look door een sweater te combineren met een jeans en een leuke sneaker. Of wil je thuis lekker comfortabel op de bank hangen? Trek dan een hoodie samen met een sweatpants aan. Ga voor een stoere look door een sweater of hoodie te combineren met een cargobroek en boots. Inspiratie nodig? Neem dan zeker een kijkje op onze Instagram pagina.

Ideaal voor alle seizoenen
Een hoodie of sweater is zo’n kledingstuk dat je het hele jaar door kan dragen. In de winter combineer je het makkelijk met een T-shirt en dikke jas. Neem je in de zomer een lekker terrasje maar wordt het ‘s avonds toch wat frisser? Trek dan snel een sweater over je shirt. Tijdens het tussenseizoen is het soms te warm voor een jas maar te fris om enkel in een T-shirt naar buiten te gaan. Dan biedt een sweater of hoodie de ideale oplossing. Ga in de zomer voor felle kleuren terwijl je in de winter beter voor neutrale donkere kleuren kan gaan. Kortom, een paar hoodies en sweaters kunnen niet missen in de ideale garderobe.