• Gratis verzending vanaf 25 Euro*
  • Gratis retour
  • Snelle levering
  • Beoordeeld met een 9.2
Pakken

Afgelopen jaren zijn de pakken niet weg te denken uit het modebeeld. Tegenwoordig is een pak niet alleen meer voor bijvoorbeeld een sollicitatie, maar kan ook casual gedragen worden naar een feestje met een hakje. Wij hebben verschillende soorten pakken, in verschillende kleuren en prints. Merken zoals &Co Woman en Only hebben de leukste pakken, die wij gelukkig hebben ingekocht. En ben je het pak beu om als geheel te dragen, dan kan je natuurlijk altijd de blazer of de pantalon apart dragen in combinatie met een ander kledingstuk. Neem snel een kijkje op onze website en scoor de meest stijlvolle pakken.

...
Menu sluiten
Filters
Actieve filters
45

Alles over pakken

Pakken zijn niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Waar een pak vroeger bestemd was voor de man, zie je nu ook vrouwen er overal mee. Je hebt ze in ontelbaar verschillende soort en maten. Met een felle kleur of een hele toffe print. Of juist heel chique en netjes in een mooie effen kleur. Wijde broeken met een wijde blazer of juist een meer slim fit model. De keuze is reuze en je kan ze eindeloos combineren. 

Los of als pak 
Zo kan je een pak natuurlijk samen dragen, dus de blazer met de bijbehorende pantalon. Dit geeft je look al snel een zakelijke uitstraling en zo creëer je een echte powerlook! Maar je hoeft het natuurlijk helemaal niet samen te dragen. Combineer de pantalon anders met een leuke trui of pak juist alleen die toffe blazer om je anders ‘saaie’ outfit op te vrolijken. Wij bij Jeans Inn hebben pakken van verschillende merken en in verschillende stijlen. Ga bijvoorbeeld voor een pak van echte travel kwaliteit van &Co women, of voor een vrolijk model van Vero Moda. De keuze is eindeloos! 

Zakelijk vs Casual 
Een pak kan voor elke gelegenheid! Een pak met een toffe print is heerlijk casual en uiterst geschikt voor dat ene feestje! Draag hem met een paar hakken en je hebt de perfecte outfit voor een bruiloft. Maar ook bij een sollicitatie kan een pak niet ontbreken, ga dan bijvoorbeeld voor een zwart pak met een mooie witte blouse eronder. Ook kan je met accessoires eindeloos combineren en je pak een andere uitstraling geven. Hou je het clean en zakelijk? Of ga je all-out met gekke kleuren en toffe accessoires?