• Gratis verzending vanaf 25 Euro*
  • Gratis retour
  • Snelle levering
  • Beoordeeld met een 9.2
T-shirts & Polo's
Bij Jeans Inn vind je allerlei soorten t-shirts en polo's voor jongens. Basic, met opdruk, vrolijk, klassiek: in onze webshop kies je makkelijk je nieuwe favoriete jongens t-shirt/polo uit. We bieden een leuke collectie voor jullie aan met merken als Ballin Amsterdam, Malelions, Cars Jeans en Jack & Jones. Kom een kijkje nemen in onze filialen in Vlissingen, Middelburg en Goes. Of bestel online via onze webshop, je bestelling wordt met liefde ingepakt en komt zo snel mogelijk jouw kant op.



...
Menu sluiten
Filters
Actieve filters
78

Alles over t-shirts & polo's


Bij Jeans Inn vind je altijd wel een geschikt t-shirt of polo voor je kleintje, al ga je voor een basic t-shirt of printje. Onze collectie wordt altijd breed ingekocht. Een t-shirt of polo is alledaags en kan eigenlijk het hele jaar door worden gedragen, alleen kies je  eerder voor korte mouw in de zomer en lange mouw in de winter.  

T-shirts voor jongens  
Je zoontje draagt misschien graag t-shirts, dan ben je bij Jeans Inn aan het goede adres. Wij hebben een ruime collectie aan t-shirts met topmerken als Ballin Amsterdam en Malelions. Een t-shirt is sowieso een artikel wat goed te combineren is en overal op gedragen kan worden. Zo kan het gedragen worden op die joggingbroek van Cars Jeans of die pantalon van Jack & Jones voor een verjaardag. Je kan als kind niet genoeg t-shirts hebben, afwisseling is leuk en er gaat ook weleens iets kapot.  

Polo's voor jongens  
Ben je op zoek naar een nette look? Dan is de polo het ultieme artikelstuk. Een polo bestaat uit een klassieke kraag en vaak een borstzakje en/of knoopsluiting bij de hals.  

Shop online of kom langs  
Ben je enthousiast geworden over de collectie t-shirts en polo's? Kom langs in één van onze filialen of shop online via Jeansinn.nl. Onze winkelmedewerksters staan voor je klaar om je verder te helpen en/of advies te geven. Wil je liever de deur niet uit? Niet getreurd, ook bij ons kan je online shoppen via onze webshop jeansinn.nl. Onze webshopmedewerkers helpen je graag verder. Bij ons heb je altijd 14 dagen bedenktijd en mag je gratis retourneren. Neem snel een kijkje naar onze collectie!