• Gratis verzending vanaf 25 Euro*
  • Gratis retour
  • Snelle levering
  • Beoordeeld met een 9.2
T-shirts & Polo's
T-shirts en polo’s zijn items die niet mogen ontbreken in de kleerkast van een man. Het is de start van je outfit en je kan natuurlijk eindeloos blijven combineren. Stijl bijvoorbeeld een polo met een mooie pantalon voor een nette look en een t-shirt met een jeans voor een casual fit! Bekijk hier ons ruim aanbod aan zowel T-shirts als polo’s.
...
Menu sluiten
Filters
Actieve filters
512

Alles over T-shirts en polo's

Een goede T-shirt of polo kan niet ontbreken in je kleerkast. Ondanks de verschillen tussen beide items, kan je met de twee kledingstukken heel veel kanten op. Een T-shirt heb je in heel veel verschillende modellen zoals een oversized fit of wil je liever een aansluitende fit? Wil je graag een shirt met een leuk patroontje of toch liever een basic? De keuzes zijn eindeloos. Toch liever een polo dan een T-shirt? Ook geen probleem. Met het ruime aanbod aan kleuren en motieven is er voor ieder wat wils. Wil je een leuke polo voor de winter? Gelukkig zijn er ook modellen met een lange mouw. Wat je voorkeur ook is, bij Jeans Inn kan je het vinden.

Polo versus T-shirt
Een polo komt oorspronkelijk uit de tenniswereld. Hij werd namelijk ontworpen door de franse tenniskampioen René Lacoste. Een polo heeft een kraagje, knoopjes of ritsje aan de hals en kan ook af en toe een borstzakje hebben. Een polo is gemaakt van een gebreide stof in tegenstelling tot een T-shirt die gemaakt is van een geweven stof. Een T-shirt kan verschillende halslijnen hebben zoals een ronde hals of een v-hals terwijl een polo verschillende kraagjes kan hebben. Een T-shirt wordt meer gezien als een casual item dat je in je vrije tijd draagt. Met een polo daarentegen ga je meer voor een klassieke look. Neem een kijkje tussen onze polo’s en T-shirts en kijk welk shirt beter bij je past.

Hoe stijl ik een polo?
Als er een kledingstuk is waar je eindeloos mee kan combineren dan is het wel de polo. Ga voor een nette look en combineer een basic polo met een colbert en pantalon. Zo ben je helemaal klaar voor die ene belangrijke vergadering. Wil je liever een sportieve look? Draag dan de polo met print samen met een chino en je favoriete sneakers. Match een longsleeve polo met een jeans en boots en ga voor een stoere look. Voor een alledaagse look kan je makkelijk een een polo combineren met een trui. De opties zijn eindeloos.