• Gratis verzending vanaf 25 Euro*
  • Gratis retour
  • Snelle levering
  • Beoordeeld met een 9.2
Broeken
Naast dat wij bij Jeans Inn staan voor Jeans verkopen we niet alleen dat maar hebben wij ook een ruime keuze aan broeken. Denk bij broeken aan bijvoorbeeld leren leggings, pantalons of een 3/4 broek. Deze broeken zijn dan weer verkrijgbaar in verschillende kleuren, lengtes, stoffen en prints. De keuze is aan jou! Een extra leuk feitje is dat onze broeken altijd goed geprijsd zijn! Met merken zoals Colourful Rebel, Vero Moda en Object is er altijd wel iets te vinden!
...
Menu sluiten
Filters
Actieve filters
206

Alles over broeken

Van broeken heb je er nooit genoeg. Dit komt vooral omdat er ontelbaar veel soorten en modellen zijn. Waar de broek vroeger ooit alleen voor mannen was, hoort hij tegenwoordig helemaal thuis is de kledingkast van de vrouw. Een divers aanbod aan broeken vind je dan ook bij Jeans Inn. Ga voor een mooie pantalon van &Co Woman van travel stof, of ga voor een flared pants met een toffe print van Colourful Rebel. Maar niet alleen deze merken hebben must-have broeken in het assortiment, denk ook aan Only, Vero Moda, Esqualo of Fransa! Zo is er voor elke gelegenheid, maat en mood een goede broek te scoren. 

Nette modellen vs casual fit 
Zoals hierboven al te lezen is zijn er veel verschillende soorten broeken die passen bij verschillende gelegenheden. Maar welke soorten kan je nou wanneer aan? Hierbij kunnen wij je wel helpen! Ben je op zoek naar een ‘nette’ broek voor bijvoorbeeld een trouwerij, verjaardag of sollicitatie? Ga dan voor een mooie pantalon van een zware kwaliteit. Dit zijn over het algemeen mooie broeken met vaak een kleur. Combineer de pantalon met een mooie blazer en je outfit is compleet! Wil je een meer ‘casual’ fit voor bijvoorbeeld een wandeling of wanneer je weinig tijd hebt maar er toch goed uit wil zien? Ga dan voor een mooie flared broek. Die zitten heerlijk en je ziet er toch tip top uit! Ga voor een met een toffe print en maak het de eyecatcher van je look! 

Deze mag niet ontbreken in je kledingkast! 
Dat is natuurlijk een zwarte flared broek. Deze broek kan altijd! Draag hem met een sneaker en een trui voor een heerlijke chill outfit. Of pak juist hakken erbij en een mooie top, dan ben je helemaal klaar voor je feestje dit weekend! Toch een nette outfit nodig? Kies een mooie bijpassende blazer en een nette schoen en je kan zo naar je sollicitatie. Je kan eindeloos combineren met een zwarte flared pants! Hoe draag jij hem het liefst?